KINZAN SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 211 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kinzan Sushi. Meer weten? Ontdek meer

7 jan 2023 om 16:07 Ik had om 16.45 eten besteld voor 17.45. Ruimschoots op tijd zou je zeggen. Het eten werd echter pas om 18.20 bezorgd, ruim een half uur te laat. Ik snap niet waarom deze bestelling niet op tijd bezorgd kon worden.
4 jan 2023 om 20:18 Het eten was dit een half uur te laat bij een gereserveerde tijd en daarnaast leek het niet echt vers.
26 sep 2022 om 21:14 Voor het eerst Sushi besteld.wat een heerlijkheden!en de bezorging was sociale jonge man.het menu heeft ook veel keuzes in Sushi.wel fijn dat ik niet verplicht ben perse aantal te kopen wat ik eigenlijk niet zou lusten.bedankt het was heerlijk.
30 aug 2022 om 17:04 Een pokebowl besteld maar iets totaal anders gekregen. Gelijk contact opgenomen met het restaurant en zij gaven aan het geld terug te storten want ze konden het juiste gerecht niet naleveren. Erg jammer, de sushi die ik had ontvangen luste ik niet..
5 aug 2022 om 19:44 Sushi was te zout, snacks waren taai ipv krokant.
24 jul 2022 om 20:37 Bestel je een wok menu, blijkt er geen rijst bij te zitten. Je kunt het ook niet selecteren als optie. Je moet dan blijkbaar apart nasi erbij bestellen. Iets wat nergens duidelijk aangegeven staat. Eten is verder wel lekker.
24 jun 2022 om 1:10 Heerlijk!
31 mei 2022 om 20:28 Supper Lekkers - extreem genieten - 'n bak snel bezorgd!
10 mei 2022 om 19:47 Warme gerechten prima, Sushi absoluut niet vers!
2 mei 2022 om 20:40 Snelle bezorging en lekker eten. Jammer dat niet alle producten van de menukaart in het restaurant te bestellen zijn als je wil laten bezorgen. Ik snap dat frietjes koud kunnen worden, maar dat is dan je eigen risico.
23 apr 2022 om 8:41 Supee
17 apr 2022 om 19:51 Het was heerlijk